5 Comments

Maar waarom in de cloud bewaren? De meeste plaatjes en filmpjes kijk je niet, zijn niet 'mission critical'. Verspilling van energie en hardware. Gewoon met een Time Machine backup naar een disk en die in een la of kluis bewaren. En nog een identieke backup op een andere lokatie. Die wissel je dan maandelijks om en op zondag weer een backup van alles.

Expand full comment
author

kan ook :)

Expand full comment

Mission critical is wel een fantastische term om over de foto’s van je kinderen te praten 🤣

Expand full comment

Door de POM podcast ook maar Crouton en NYT Cooking gedownload. Nu ben ik heel benieuwd hoe jij bij de lijst van 100 beste gerechten terecht bent gekomen. Deze kneus kan het na 2 uur zoeken nog niet vinden... ik vond het een mooi idee om ook de lijst af te lopen. Erg benieuwd!

Expand full comment

Hi Alexander, ik houd mij zeer aanbevolen voor de uitkomst van jouw enorme kookexcercitie! NYT Cooking draagt volgens mij in niet geringe mate bij aan het succes van de krant (een van de zaken die de FD collega’s over het hoofd zagen deze week). Luister trouwens ook met veel plezier naar je nieuwe podcast. Je bent zeer welkom om nog eens mee te praten in onze volgende reeks reflectiegesprekken van SDM, groet

Expand full comment